Tips til at overleve et business cocktailparty - Make Money Online

Header AD

Tips til at overleve et business cocktailparty


Lyder det formelt og lidt småkedeligt at skulle til et business cocktailparty? Det behøver det bestemt ikke at være. Uanset om du er inviteret som gæst, eller du selv arrangerer det, så er det en glimrende mulighed for at lufte din elegante cocktailkjole og netværke med interessante mennesker.


Perfekt mulighed for at netværke

Et business cocktailparty er den perfekte mulighed for at netværke med kolleger og nye potentielle forretningsforbindelser. Har du fået en invitation til et business cocktailparty bør du derfor bestemt takke ja til denne sammenkomst. Det kan være, at du er inviteret sammen med nogle kolleger, eller det kan være, at du tager alene til business cocktailparty, men uanset hvad, så vil du møde nye, interessante mennesker og få mulighed for at skabe nye kontakter, hvilket kan betyde et nyt professionelt samarbejde.

Gør indtryk med en smuk cocktailkjole

Når du skal til et business cocktailparty er det vigtigt at være klædt pænt på til anledningen, så du gør et godt indtryk. Et business cocktailparty er i modsætning til et traditionelt cocktailparty mere formelt. Du bør derfor klæde dig stilfuldt og elegant på. Trænger din nuværende cocktailkjole til en udskiftning, eller er den for sexet eller farverig til, at du finder det passende at have den på til et business cocktailparty, så finder du et stort udvalg af stilfulde cocktailkjoler hos JJ’s House, og her er helt sikkert en model, som passer til din kropstype og får dig til at se elegant ud.

Arranger et business cocktailparty

Har du selv ansvaret for at arrangere et business cocktailparty i din egen virksomhed eller en virksomhed, du er ansat i, så husk, at det er en glimrende mulighed for at vise samarbejdspartnere og potentielle nye medarbejdere, hvorfor jeres virksomhed er så fantastisk, som den er. Skriv en gæsteliste, få lavet invitationerne og inviter gæsterne til et par timer med drinks fx i tidsrummet 16-18. Når gæsterne ankommer, så byd dem på cocktails og lad dem mingle rundt og hilse på hinanden. Man kan enten lade en bartender mikse drinks i baren alt efter gæsternes smag, eller man kan på forhånd lave et drinkskort, så gæsterne kan se, hvilke cocktails de vil blive budt på. Det primære er at få introduceret sig selv og få hilst på hinanden og skabt nye kontakter, men der kan fx godt være musik i baggrunden, og der kan man på forhånd sammensætte en playliste, så man ikke behøver at hyre en dj.

Med din ægtefælle til business cocktailparty

Er du inviteret til business cocktailparty sammen med din ægtefælle, så er det selvfølgelig primært din ægtefælle, som skal netværke, men derfor er det alligevel vigtigt, at du klæder dig præsentabelt på i en smuk og stilfuld festkjole, og at du mingler rundt sammen med de andre. Du spiller en relevant rolle i den sammenhæng, at du er med til at gøre det gode indtryk, som også har betydning for, hvordan din ægtefælles forretningsforbindelser opfatter ham. Desuden er det en god anledning til at møde nye interessante mennesker, også selvom det ikke er dig selv, men din ægtefælle, der muligvis skal samarbejde med dem efterfølgende. Og så får du mulighed for at vise din flotte, elegante cocktailkjole frem, og du kan nyde at blive forkælet med nogle lækre og velsmagende cocktails i de timer, som et business cocktailparty varer.
Tips til at overleve et business cocktailparty Tips til at overleve et business cocktailparty Reviewed by RAWAT on 2:21 AM Rating: 5