Korte ballkjoler som alternativ til ditt neste ball - Make Money Online

Header AD

Korte ballkjoler som alternativ til ditt neste ball


Mange ser for seg lange kjoler med store skjørt når man tenker på ballkjoler, men en kort ballkjole kan være et vel så bra alternativ. Hvilke typer ballkjoler som passer for hvem kommer først og fremst an på hvordan kroppstype man har, høyde og hva man selv liker og føler seg komfortabel med å gå i. I tillegg til dette kan det også være avgjørende hvordan været og temperaturen er, og hvilken type ball det er snakk om.


Velg en kjole etter kroppstypen din

Dersom man tenker over hvilken kroppstype man har når man skal velge kjole, vil man ha større sannsynlighet for at kjolen kommer til å sitte helt perfekt og få frem dine beste sider. Korte ballkjoler passer spesielt godt til kroppstyper som petite og timeglassfiguren. Kroppstypen petite defineres som kroppstypen man gjerne har når man er litt lavere og slank, noe som ofte betyr at gulvlange kjoler med mye stoff ofte kan bli litt mye. En kort ballkjole passer derfor denne kroppstypen svært godt, ettersom den fremhever beina og vil få deg til å både føles og se lengre ut. Ønsker man å se enda litt høyere ut kan man også velge et par dansesko med litt høyere hæl. Har man kroppstypen petite kan man trygt velge en kort ballkjole, uansett fasong og form på kjolen.

Også timeglassfiguren passer godt til korte ballkjoler. Kroppstypen har ofte større bryst- og hofteparti, samt en definert midje, noe som passer utmerket til en kort og gjerne kroppsnær ballkjole. En kroppsnær kjole vil sitte fint og fremheve alle dine naturlige fordeler, samtidig som man vil se elegant ut. Ønsker man ikke å fremheve formene noe særlig, kan man velge en kort kjole som sitter løst eller har et større, utsvingt skjørt.

En annen kroppstype som kler korte kjoler er eplefasongen, og da særlig kjoler med en empirisk midje eller utsmykning på overdelen. Man kan selvsagt også velge en kort kjole om man har en annen kroppstype, så lenge man selv synes det passer og ser bra ut.

Å velge kjole etter hvilket inntrykk man vil gi

En kort ballkjole har ofte et morsomt og ungdommelig preg over seg, og passer derfor særlig godt når man er ung. Skal man på et skoleball eller lignende, kan en kort ballkjole passe perfekt og den er garantert å få deg til å føle deg vakker og fantastisk.Man kan også bruke en kort ballkjole når man er litt eldre, men det bør gjøres med litt mer forsiktighet så antrekket ikke fremstår som upassende. Her vil blant annet alder kunne spille inn, ettersom noen vil hevde at svært korte plagg har en tendens til å ha en utløpsdato etterhvert som man blir eldre. Også typen ball og årstid kan være greit å ta hensyn til om man skal gå med en kort ballkjole. Dersom ballet ikke er veldig stivt og formelt kan en kort ballkjole passe fint, og særlig dersom arrangementet foregår i løpet av sommeren.
Korte ballkjoler som alternativ til ditt neste ball Korte ballkjoler som alternativ til ditt neste ball Reviewed by RAWAT on 2:24 AM Rating: 5